Autentificare / Inregistrare |
Coşul tău este gol!

Comenzi rapide: 0720 689 100

LIVRARE

 

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

 

CUM POT URMĂRI

 

Imediat după ce începem să ambalăm coletul dumneavoastră, vă vom trimite un e-mail cu informațiile referitoare la livrare. Fiecare comandă este trimisă prin firma de curierat Fan Curier și fiecare colet contine un număr unic de urmărire numit AWB. Pentru a face rost de acest număr, trebuie să sunați la noi pentru a vă furniza datele necesare.

 

FAN Courier Express este furnizor de servicii „Express” și garantează livrarea trimiterilor poștale interne într-un termen, după cum urmează:

 

12 ore, serviciu disponibil doar pe raza municipiului București, pentru trimiterile poștale depuse/colectate de luni până vineri până la ora 18.00, respectiv sâmbăta până la ora 12.00 ;

 

24 ore pentru trimiterile poștale livrate intrajudețean și între reședințele de județ, depuse/colectate de luni până vineri până la ora 18.00;

 

 

UNDE EXPEDIEM COMENZI?

 

 

Articolele comandate în România pot fi livrate numai persoanelor cu vârsta de cel puțin 18 ani care au o adresă în România.

 

 

CARE SUNT CHELTUIELILE DE TRANSPORT ȘI MANIPULARE PENTRU CUMPĂRĂTURILE ONLINE?

 

 

Pentru toate comenzile se percepe o taxă de livrare. Pentru livrările la domiciliu, valoarea acesteia va fi de 20,00 RON (indiferent de localitate). Excepție de la plata transportului o fac comenzile care depășesc suma totală de 300.00 RON.

 

 

CÂT DUREAZĂ LIVRAREA?

 

 

Comanda dumneavoastră ar trebui să fie livrată în termen de 2-4 zile lucrătoare de la data confirmării comenzii pentru articolele aflate în stoc.

 

Noi estimam că va ajunge la dumnevoastră în maximum 48 de ore.

 

COLETE CARE NU POT FI LIVRATE

 

 

În cazul în care curierul nu vă poate livra coletul, se va face o nouă încercare. Dacă și aceasta va eșua, coletul va fi depozitat pentru o perioadă scurtă în depozitul local al curierului și apoi va fi returnat automat către noi.